nyuszisz blogja

Most olvasom

Friss topikok

Archívum

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Olvasók:

Honnan?

free counters

Számláló

Élet és halál között

2009.11.25. 20:08 nyuszisz

Ink - Ha nem jő az édes álom 

 

Az Ink készítői olyan ügyesen készítették el a filmjükhöz a trailert, hogy nem lehetett kivenni belőle semmit, viszont pont ezért rá lehet harapni, szóval a koncepció jó:

 

 

A csalódás a film megtekintésekor jön.

Aki jó ötleteteket akar látni, azt mondom, semmiképp se hagyja ki. A történet sem mindennapi, az élet és a halál közötti térben játszódik, nevezhetjük az egészet álomképnek, mely egy kislány kómáját fejezi ki, küzdelmét a betegséggel, vagyis a "többé-kevésbé megtestesült" gonosz lényekkel. Harcát nem egyedül vívja, hiszen ebben a térben létezik "jó" is, lények, vagy szellemek, akik érte küzdenek.

Tulajdonképpen szinte minden megvan, ami egy jó filmhez kell, és talán már e leírás is felkeltheti az olvasókban a kíváncsiságot, de még hozzá kell tennem, hogy elég nagy hiányossága is van az alkotásnak, amely számomra szinte élvezhetetlenné tette az egészet. Ez pedig a színészi játék. Komolyan, nem is emlékszem, mikor láttam ilyen pocsék alakításokat egy helyen. Mintha egy amatőr színjátszótársulat kapta volna meg a szerepeket, akik körülbelül egyszer álltak már színpadon, de még filmhez nem volt szerencséjük. Még a kislány (Quinn Hunchar) (és ez nem valami hízelgő a felnőtt színészekre) és az apa (Chris Kelly) alakította a szerepét elfogadhatóan.

Összességében nekem nem tetszett, sajnos, hiába az ötletes megvalósítás, teljesen amatőr benyomást keltett bennem az összkép. Viszont bármilyen elborult filmet sugall is a trailer, a végeredmény vonala jól vezetett, meg lehet érteni.

 

1 komment

Címkék: film

*/ /* var pageTracker = _gat._getTracker("UA-6468629-2"); pageTracker._initData(); pageTracker._trackPageview(); /* */
süti beállítások módosítása